Persoonlijk en Direct

Music Circle is een klein bedrijf wat gerund wordt door Pieter. Hij wordt hierbij ondersteund door een klein aantal medewerkers en daardoor is contact altijd persoonlijk en direct. Degene die je vraag behandelt zal deze meestal ook afhandelen tenzij door een collega een betere service kan worden gegeven.
Bel ons en ontdek het zelf!

Milieuvriendelijk

Omdat wij rechtstreeks vanuit onze distributeurs naar u verzenden, wordt een transportstap overgeslagen. Bij andere webshops worden producten eerst naar hen opgestuurd voordat ze naar jou worden doorgestuurd. Door deze stap over te slaan bespaart Music Circle op CO2-uitstoot en verpakkingsmateriaal.

30 Dagen geld terug garantie

Je kunt je product binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden retourneren. Je kunt ervoor kiezen om het om te ruilen voor een ander product of je krijgt je geld terug.

Betrouwbaar

Music Circle is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur. Sinds 13 januari 2022 is Music Circle door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat Music Circle voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

Geen verzendkosten boven €69,-

Als je bestelling meer dan €69,- is in totaal brengen we je geen verzendkosten in rekening.

Lage prijs

We streven ernaar om altijd in lijn te zijn met de laagste prijs op de markt. Hiervoor monitoren we continu de markt en passen we waar mogelijk onze prijzen aan.
Heb je een product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons weten via service@musiccircle.nl en we kijken of we je dezelfde prijs kunnen bieden.

Hoogste service

Als je een vraag of een klacht hebt, is het van cruciaal belang dat je een snelle en goede service krijgt. Wij garanderen een antwoord op uw vragen of klachten door één van onze specialisten binnen 1 werkdag.

Kwaliteitsmerken

Music Circle heeft een groot assortiment van meer dan 170 kwaliteitsmerken. Omdat we rechtstreeks vanuit distributeurs leveren hebben we van ieder merk het meeste op voorraad en kunnen we ook minder gangbare producten en accessoires direct leveren.

Specialistisch advies

Alle medewerkers van Music Circle zijn zelf ook muzikant, DJ, producer of engineer dus we kunnen je altijd van goed advies voorzien. Net als in een gewone muziekinstrumentenwinkel zijn we er om je te helpen bij het maken van de juiste keuze