Foto
Over Music Circle

Music Circle is in de zomer van 2021 opgericht door basgitarist Pieter Smits (https://www.linkedin.com/in/smitspieter). Als ervaren marketingdirecteur in de logistiek en e-commerce heeft hij als interim opdracht in 2019 succesvol de doorstart gemanaged van de grootste winkelketen met muziekinstrumenten in de Benelux.

Aangestoken door de dynamiek en passie van de muziekindustrie zag hij dat er op het vlak van milieubelasting en goede customer service nog veel winst te behalen was en zo ontstond het idee voor de Music Circle webshop.

Om op CO2-uitstoot en verpakkingsmateriaal te besparen werd als basis het concept van dropshipping gekozen: bestelde producten worden rechtstreeks vanuit de distributeur verzonden naar de klanten van Music Circle. Hierdoor is Music Circle meteen de meest milieuvriendelijke online muziekwinkel in de markt.

Maar alleen milieuvriendelijk zijn is niet genoeg. Door zijn jarenlange ervaring in de transport en logistiek weet hij dat vooral door perfecte service klanten lang aan je verbonden blijven. Timing is alles daarin en dus garandeert Music Circle binnen een dag antwoord op alle vragen en oplossingen voor ieder probleem.